Investering

Elk traject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek, het traject zelf en een vrijblijvend afrondend / evaluatief gesprek. De investering die ik vraag is afhankelijk van diverse factoren, maar ik reken gemiddeld 650 euro per dagdeel. Dit is inclusief normale voorbereidingskosten. Voor meer informatie neem contact op voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek, ook voor het hieronder aangeboden standaardpakket.


Standaard pakket

inhoud standaard pakket

Analyseren

Ter waarde van 1300,-- euro en rapportage

 

Faciliteren

Ter waarde van 3.900,-- euro inclusief voorbereiding

 

Coachen

10 gesprekken ter waarde van 2.500,-- euro inclusief schriftelijke intake

 

Na korting voor een totaal prijs van 7.000,-- euro, lees verder voor de precieze invulling en voorwaarde of neem contact op voor een meer maatwerk invulling.


analyse

  • een schriftelijke intake de belangrijkste betrokkenen;
  • een gesprek met de opdrachtgever (+/- 2 uur);
  • 3 gesprekken met medewerkers /  leidinggevende (+/- 2 uur);
  • definitieve uitwerking voor een trainingstraject.

faciliteren

Op basis van de analyse bepalen we samen waar de nadruk op moet liggen. In totaal gaan we zes dagdelen met elkaar aan de slag, dit kunnen zowel zes losse dagen zijn als een aaneengesloten traject.

coachen

Op basis van de analyse of training kan naar voorkomen dat er voor een aantal medewerkers of de leidinggevende nog een individueel traject nodig is. Dit wordt ingevuld door een schriftelijke intake en gesprekken van ongeveer anderhalf uur per keer.